Espanjan luokka Käpylän peruskoulussa

Inicio » Eventos » Conferencias gratuitas sobre el bilíngüismo en Helsinki

Conferencias gratuitas sobre el bilíngüismo en Helsinki

¡Hola a todos!

Os dejo aquí una información sobre unas conferencias sobre familias bilingües (o multilingües) y la educación de los hijos cuando los padres provienen de culturas diferentes. El pase a las tertulias es gratuito.

Kaksikulttuuristen parien ja perheiden Duo-projekti järjestää maksuttoman luento- ja keskustelutilaisuuden torstaina 22.11.2012 klo 17.30-19.00 Helsingin Kampissa (Yrjönkatu 29 A, 4. krs, Kotola). Tapahtuma on osa «Puheenvuoroja kaksikulttuurisuuteen» tilaisuuksien sarjaa.

Syksyn kolmannella luennolla kasvatustieteiden maisteri ja monikulttuurisen perheen äiti Saija Benjamin alustaa keskustelua otsikolla: «Kaksi eri maailmankuvaa – yksi perhe: Kasvamista ja vanhemmuutta kulttuurien keskellä». Benjamin tekee väitöskirjatutkimusta monikielisessä ja -kulttuurisessa ympäristössä kasvaneiden nuorten identiteettineuvotteluista.

Tervetuloa kuuntelemaan alustusta ja keskustelemaan aiheesta. Tuo keskusteluun omat kokemuksesi ja kysymyksesi vanhempana, tulevana vanhempana, isovanhempana, kaksikulttuurisessa perheessä kasvaneena tai perheiden kanssa työskentelevänä. Luento on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lisätietoa: http://www.familiaclub.fi/duo_muu_toiminta.html#luento_221112
Tulostettava PDF-esite marraskuun tilaisuudesta: http://www.familiaclub.fi/duo_luento_221112.pdf
Facebook-tapahtuma: http://www.facebook.com/events/361965743877557/

Sarjan viimeinen luento- ja keskustelutilaisuus järjestetään maanantaina 3.12.2012. Marraskuussa 2012 julkaistavan Väestöliiton perhebarometrin aiheena on kahden kulttuurin liitot. Perhebarometrin kirjoittajat Minna Säävälä ja Lassi Lainiala kertovat luennollaan tuoretta tietoa kahden kulttuurin liitoista Suomessa.

¡Saludos y feliz fin de semana a todos!


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: